Besøg fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration


Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Unknown modifier ']' in /var/www/khrsacademy.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/addons/controller/addons/embed_autocorrect/Embed_Autocorrect.php on line 237

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/khrsacademy.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/addons/controller/addons/embed_autocorrect/Embed_Autocorrect.php on line 242

Fredag d. 2. november havde KHRS æren af at byde 30 repræsentanter fra SIRI velkommen til en konference med beskæftigelse og integration på dagsordenen.

Til anledningen havde KHRS indkaldt 5 repræsentative medarbejdere med formålet om at indbyde til dialog mellem de tilstedeværende parter. Det primære fokus var anlagt på KHRS’ medarbejdere, samt den indsigt de kunne give SIRI i relation til deres udvikling fra ledig til beskæftiget, og erfaringer forbundet hertil.

Yderligere fortalte KHRS’ om deres erfaringer med at udbyde virksomhedsrettet dansk- undervisning, som vi kalder for ’Branchedansk’.
Et tiltag som bringer integrationsborgere tættere på arbejdsmarkedet gennem den sproglige og teoretiske opkvalificering.

Vi håber at kunne byde SIRI velkommen en anden gang, og vi takker SIRI og vores fantastiske medarbejdere for et vellykket arrangement.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

KHRS Academy tager ansvar