KHRS GÆSTER KONFERENCEN ’GODT FOR DANMARK’


Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Unknown modifier ']' in /var/www/khrsacademy.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/addons/controller/addons/embed_autocorrect/Embed_Autocorrect.php on line 237

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/khrsacademy.dk/public_html/wp-content/plugins/cookiebot/src/addons/controller/addons/embed_autocorrect/Embed_Autocorrect.php on line 242

Tuborgfondet, Frivilligrådet og Mandag Morgen er gået sammen om at afholde konferencen i starten af september måned, hvor der på deltagerlisten er en række centrale aktører fra kommuner, private virksomheder og civilsamfundsorganisationer. Driftschef, Nana Sbeihi fra KHRS deltager sammen med Københavns Erhvervshus herunder projektleder, Zeljko Duranovic, der arbejder med Københavns Kommunes flygtningeindsats. Med den nye trepartsaftale har regeringen og arbejdsmarkedets parter markeret et stadig større fokus på jobs som er vejen til god integration.

Der vil være en spændende dialog mellem Nana og Zeljko, der hver repræsenterer henholdsvis den offentlige og private sektor. Du vil kunne høre om samarbejdet under temasessionen ’ Hvad er nøglen til arbejdsmarkedsrettet integration af flygtninge’ der i høj grad vil handle om det gode samarbejde på tværs af kommunale og private aktører.

Dagen vil byde på interessante indslag med en velkomst af Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand i Tuborg Fonden, samt Lisbeth Knudsen, direktør og chefredaktør i Mandag Morgen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

KHRS Academy tager ansvar