E-asylearn er en vækstskabende og innovativ digital undervisningsplatform, der opkvalificerer ufaglærte og langtidsledige borgere.
Alle vores kurser udbydes på dansk, tysk, svensk og norsk med Speakerfunktion. Der medfølger understøttelse på 8 forskellige modersmål, herunder arabisk, ukrainsk, engelsk, tigrinsk, somalisk, tyrkisk, pashto og urdu. Til disse sprog, er der den understøttende Speakerfunktion også tilgængelig, for at sikre at kursisten forstår materialet til fulde.
E-asylearn er en vækstskabende og innovativ digital undervisningsplatform, der opkvalificerer ufaglærte og langtidsledige borgere.
Alle vores kurser udbydes på dansk, tysk, svensk og norsk med Speakerfunktion. Der medfølger understøttelse på 8 forskellige modersmål, herunder arabisk, ukrainsk, engelsk, tigrinsk, somalisk, tyrkisk, pashto og urdu. Til disse sprog, er der den understøttende Speakerfunktion også tilgængelig, for at sikre at kursisten forstår materialet til fulde.
Kurset er udarbejdet efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Kurset introducerer kursisten i:
• Egenkontrol
• Personlig hygiejne
• Rengøring og desinfektion
• Hvordan man undgår at sprede bakterier
• Nedkøling af fødevarer
• Køleopbevaring af fødevarer
• Temperatur ved varmebehandling af fødevarer
• Varmholdning af fødevarer
Kurset indeholder:
Materiale: 10 sider
Single choice: 25 øvelser
Multiple choice: 19 øvelser
Puslespil med tekst: 13 øvelser
Puslespil med billeder: 12 øvelser
Estimeret tidsforbrug
Niveau 1: 4 dage
Niveau 2: 2 dage
Niveau 3: 1 dag
Kursisten opnår grundlæggende færdigheder i korrekt fødevarehåndtering, hygiejne og fødevaresikkerhed og lærer således bl.a. at opbevare og opvarme fødevarer på en måde, der modarbejder mikroorganismers vækstbetingelser.
Kurset har relevans i forhold til de af vores kursister, der gerne vil arbejde i et køkken eller i restaurationsbranchen i det hele taget.
Her er en grundlæggende viden om fødevaresikkerhed og en korrekt håndtering af fødevarer, samt en god personlig hygiejne en nødvendighed for at forhindre, at de selv eller dem, der indtager de tilberedte fødevarer, undgår at blive syge.