En forskel der mærkes

Forrige uge deltog vi til en initiativrig matchdag mellem virksomheder, der som os ønsker at tage et socialt ansvar og kandidater, der har et brændende ønske om at komme tættere på arbejdsmarkedet.

Vi matchede med to profiler, der deler vores vision om et mere inkluderende arbejdsmarked og styrket beskæftigelsesmuligheder for udsatte borgere. De to kandidater starter allerede i et forløb hos os fra næste uge.

Vi glæder os til at byde dem velkommen og til at se deres kompetencer blive bragt i spil, når vi sammen skal arbejde på at styrke vores forretnings synlighed i det digitale landskab.

Vil du høre mere om vores aktiviteter? Så følg os på KHRS Academy eller læs mere her 👉 https://khrsacademy.dk/

____________________________________________________________________

Endnu en dag, endnu en mulighed for at hjælpe vores ledige københavnere tilbage på arbejdsmarkedet 💪

Som en del af forløbet Online Marketing Supporter har vi i dag matchet virksomheder med udsatte ledige, der har et brændende ønske om at komme tættere på arbejdsmarkedet.

På forløbet modtager de ledige undervisning, så de kan assistere virksomhederne med digitale aktiviteter. Virksomhederne giver de ledige en fod indenfor ved først at tilbyde virksomhedspraktik med mulighed for senere ansættelse.

Vi har talt med Camilla, som er project manager hos KHRS, om, hvordan dagen har været for hende:

“Vi er her i dag fordi, vi ved, at der er nogen, der sidder derude med et kæmpestort potentiale. Man kan nemt blive stigmatiseret som arbejdsløs, men vores oplevelse er, at kandidaterne er meget motiverede, og vi har fundet flere, vi kan bruge.”

#KøbenhavnsErhvervshus
#OnlineMarketingSupporter

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores samarbejdspartnere